Nieuws

Alles over het vernieuwde Dierenwelzijnsweb

De website van Dierenwelzijnsweb is in een nieuw jasje gestoken. De informatie is nu makkelijker te vinden en de website ziet er bovendien een stuk moderner uit.

Waarom deze vernieuwing?

Sinds 2008 is Dierenwelzijnsweb uitgegroeid tot een uitgebreid kennisplatform waar je alles over de gezondheid en verzorging van dieren kunt vinden. Niet alleen zijn er in die tijd veel pagina’s, rubrieken, columns en kennis-items bijgekomen op Dierenwelzijnsweb, maar ook de manier waarop je de website bezoekt is in de loop van de jaren verschoven van desktop naar mobiel. Hoog tijd voor een onderhoudsbeurt.

Wat is er anders?

Om te beginnen, alle informatie die op de oude website stond staat ook nog steeds op het vernieuwde Dierenwelzijnsweb. We zijn vooral aan het sleutelen geweest “onder de motorkap”. De belangrijkste verbetering is misschien wel de zoekfunctie. Je kan nu makkelijker zoeken in de mediatheek en beter filteren. Ook hebben we het makkelijker gemaakt om leermateriaal te vinden door middel van mappen in het menu. Nu is het meteen duidelijk welk materiaal er beschikbaar is voor jouw onderwijsniveau.

Dierenwelzijnsweb

(1)